Amar Gile Jašarspahić: Šokiran lažnim optužbama na svoj račun

Amar Gile Jašarspahić: Šokiran lažnim optužbama na svoj račun

Autor: | 04/12/2013

0


Povodom vesti da ga je gazda lokala u Beču u kom je nastupao prethodnog vikenda otužio za napastvovanje maloletnika, oglasio se pevač Amar Jašarspahić. Zvezda Granda negira ne samo optužbe da je pokušao da ima seks sa maloletnikom, već i navode vlasnika kluba da je pobegao sa bine i nije održao valjan nastup jer je bio poduticajem alkohola. Saopštenje vam prenosimo u celosti.

Dragi prijatelji,

Šokiran sam lažima objavljenim u pojedinim medijima, a koja se tiču mog imena i prezimena. Jasno je kao dan da je neko objavljivanjem ovakvih bljuvotina želeo da ukalja moju čast i karijeru, koju, ako je suditi po njenom početku, očekuje lepa budućnost.

U pomenutom tekstu jedino je tačno da sam nastupao u Beču I da se gazda restorana zove Sani Tulić. Sve ostalo je laž!!!! Apsolutna neistina, zla namera pomenute persone i želja da se uništi moja karijera i povredim kao pevač i osoba uopšte.

Kao prvo, kada je reč o mom privatnom životu, nikada nisam imao sklonosti kao istom polu. Kao drugo, tokom nastupa, pauze i posle koncerta, ni jednog trenutka nisam bio sam. Pored mene, sve vreme su bili moji muzičari, ali i mendžer, koji me prati na svim nastupima. Kao treće, tvrdim da je identitet maloletnog mladića potpuno izmišljen, kao i cela njegova navodna izjava . Kao četvrto, čitav nastup trajao je tri sata, kao i u svim klubovima do sada, kojih je bilo nebrojeno. U prilog ovome govori I podatak, da je “gospodin” Tulić moju ekipu i mene ispratio veoma ljubazno i bio prezdovoljan činjenicom da smo mu napunili lokal. Tako da, iz svega napisanog, jasna je kao dan njegova namera da preko MOJE KARIJERE IZREKLAMIRA SVOJ NOVOOTORENI RESTORAN-KLUB, KOJI PO SVEMU SUDEĆI NE MOŽE DA RAZDRADI DRUGAČIJE.

Zbog svega izrečenog, a budući da je reč o ZLONAMERNOJ LAŽI, pravdu ću potražiti na Sudu. Isto ću učiniti i sa svima koji nastave da pišu i time podržavaju ovu veoma, veoma prljavu kampanju. Jer, da sam učinio ista loše, valjda bi se prvo obratili policji, a ne novinama. Toliko.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još