Biljana i Janko Tipsarević: Otkrili pol bebe

Biljana i Janko Tipsarević: Otkrili pol bebe

Autor: | 06/12/2013

0

Uprkos tome što su bili sigurni da ne žele da saznaju pol deteta pre njegovog rođenja, Janko i Biljana Tipsarević ipak nisu mogli da se suzdrže te je kreatorka priznala za magazin "Story" da nosi devojčicu.
- Divno se osećam i presrećna sam što nosim devojčicu. Janko je posle priznao da mu je posebno drago što ću roditi devojčicu, ali verujem kako bismo isti osećaj imali i da su rekli da će biti dečak. Sigurna sam da tu nema razlike u intezitetu radosti i ljubavi koju roditelji osete kada saznaju pol, a da ne govorim o trenutku kada beba dođe na svet - kazala je Biljana.
Ona je dodala i da imaju nekoliko imena za bebu u opticaju, ali da se još uvek nisu odlučili za jedno. Biljana je kazala i kako su ona i Janko već kupili sve što je potrebno za njihovu pridošlicu, uprkos tome što vlada sujevjerje kod njihove porodice da ne treba stvari za bebu unapred kupovati.
Kada je reč o budućem ocu, Biljana kaže da je Janko pažljiv i u svakodnevnom životu, tako da ne brine da li će biti dobar otac.
- Znam da će biti sjajan otac jer je odličan pedagog. Jedna od njegovih glavnih vrlina jeste to što je veoma brižan i pažljiv prema svima, a mogu da zamislim kakav će tek biti prema svom detetu - kazala je ona.
Dizajnerka je kazala i da će se poroditi u Srbiji, ali da još uvek ne zna da li će to biti u Beogradu ili u Novom Sadu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još