Keli Bruk: Povratak staroj ljubavi?

Keli Bruk: Povratak staroj ljubavi?

Autor: | 09/12/2013

0

Keli Bruk navodno se pomirila sa svojim bivšim dečkom, ragbistom Denijem Siprijanijem. Britanski model, koja je raskinula vezu sa Denijem u avgustu pošto ju je navodno prevario, viđena je ponov u njegovom zagrljaju u subotu, što je podstaklo glasine da su se pomirili, uprkos tome što je ona nedavno povezivana sa Dejvom Gardnerom, najboljim prijateljem Dejvida Bekama.
Keli i Deni viđeni su zajedno u jednom baru u Londonu, a provod su potom nastavili u jednom od noćnih klubova engleske prestonice.
- Bili su sa grupom prijatelja ali se nisu odvajali jedno od drugog, cele večeri su razmenjivali nežnosti i fotografisali se - otkrio je izvor i dodao da su njih dvoje u kontaktu već nekoliko nedelja, iako se Keli istovremeno viđa i sa Gardnerom.
- Keli je u vezi sa Dejvom Gardnerom, ali i dalje ne može da zaboravi Denija. Povredio ju je, ali ona i dalje misli da je on ljubav njenog života i da veza može da im uspe. Ovo bi mogao da bude novi početak za njihovu romansu.
Tridesetčetvorogodišnja Keli i osam godina mlađi Deni bili su u vezi 22 meseca pre nego što su raskinuli u junu 2010. Prvo pomirenje usledilo je u januaru ove godine, nakon njenog raskida sa Tomom Evansom. Ipak, u avgustu je objavljeno da sportista šalje poruke i viđa se sa drugim ženama iza njenih leđa, te su se ponovo razišli.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti