Dženifer Aniston: Ne brinem zbog starenja

Dženifer Aniston: Ne brinem zbog starenja

Autor: | 10/12/2013

0

Dženifer Aniston u februaru će proslaviti svoj 45. rođendan, ali tvrdi da se i dalje oseća mlado. Slavna glumica otkrila je da su ovo godine kada se oseća najbolje u svojoj koži.
- Ne brinem zbog starenja, mada sam bila potpuno bezbrižna i kada sam imala 25 godina. To je počelo tek u tridesetima, u mojoj čudnoj fazi. Malo sam zakasnila sa tim - rekla je ona i dodala:
- To mi nije važno jer mi je sve bolje i bolje. Kaže se da se mladost potroši dok smo mladi, ali ja se i sada osećam mladalački, ako ne i više nego kada sam imala 25 godina. Više sam usklađena sa svojim telom i umom. Život je potpun i predivan - rekla je ona za magazin "Parade".
Dženifer, koja je verena za glumca Džastina Terua, proslavila se ulogom u seriji "Prijatelji", te priznaje da i dalje ponekad odgleda neku od epizoda ovog popularnog sitkoma.
- Uvek ću zastati da pogledam poneku scenu, jer sam zaboravila dosta epizoda. Zabavno je, jer na sekund ne mogu da se setim koja je to epizoda. A ponekad mi odmah sine. Uvek znam iz koje je godine po dužini i boji moje kose - kaže Dženifer.

Autor: Life Content

Foto. SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin