Džesika Simpson: Definitivan kraj glumačke karijere

Džesika Simpson: Definitivan kraj glumačke karijere

Autor: | 12/12/2013

0

Džesika Simpson navodno je završila svoju glumačku karijeru.

Tridesettrogodišnja zvezda, koja je imala nekoliko uloga na filmsom platnu, sada je odlučila da je njena filmska karijera gotova i navodno nema nameru da nikad više poseti ijednu audiciju.

Neimenovani izvor rekao je:

- Džesika je prijateljima ispričala da je u potpunosti raskrstila s glumom i da više ne želi da pročita nijedan scenario. Iako se kritičari smaju njenom talentu, istina je da bi ona godišnje mogla da zaradi nekoliko miliona dolara samo od gostujućih uloga u filmovima i serijama, kao i od televizijskih reklama. Ali, ona to ne želi.

Džesika Simpson, koja je bila uspešna pop pevačica, pre nego što je prešla na glumu, ima nekoliko biznisa koje vodi, uključujući i njenu modnu liniju "The Jessica Simpson Collection".

Lepa plavuša i majka dvoje dece planira da svu svoju energiju posveti drugim poslovima, a čak je i razmatrala selidbu iz Los Anđelesa, ali će ipak ostati još neko vreme tamo, jer njen suprug Erik obožava grad.

Izvor je za sajt "RadarOnline" rekao:

- Džesika je sada poslovna žena. Sa poslovima kao što su linija cipela i majčinstvo, ona jednostavno više ne želi da bude javna ličnost ili deo društvene scene u Los Anđelesu.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin