Kim Kardašijan: Želi venčanicu u stilu vojvotkinje od Kembridža

Kim Kardašijan: Želi venčanicu u stilu vojvotkinje od Kembridža

Autor: | 14/12/2013

0


Zvezda šoua "U korak sa Kardašijanovima", veliki je fan vojvotkinje od Kembridža. Kim Kardašijan želi do oltara da dođe u venčanici poput one koju je Sara Barton dizajnirala za modnu kuću Aleksandra Mekvina, a nosila ju je Kejt Midlton na venčanju sa princom Vilijamom.
- Kim je opsednuta svime što ima veze sa Kejt i Vilijamom. Ona svoju porodicu smatra kraljevskom u Americi. S obzirom na to da se Kim dopada stil vojvotkinje od Kembridža i da će za svoje venčanje promeniti nekoliko haljina, ona želi da za ceremoniju ima venčanicu sličnu onoj koju je nosila Kejt. Ona će takođe nositi krunu - rekao je izvor blizak Kim Kardašijan.
Kim i njen verenik Kanje Vest, koji imaju šestomesečnu kćerku Nort Vest, planiraju da sede na "zlatnom prestolu" tokom prijema u njihovom domu u Kaliforniji koji će biti uređen u kraljevskom stilu.
- Oni veruju da je zaista interesantno da imaju zlatan prestol na kojem će sedeti tokom prijema. Oni već imaju prostoriju uređenu u stilu Bakingemske palate - rekao je izvor.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža


Venčanje Kim Kardašijan i Krisa Hemfrisa

Tekst: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin