Željko Šašić: Priželjkujem prinovu, ali ne i brak

Željko Šašić: Priželjkujem prinovu, ali ne i brak

Autor: | 15/12/2013

0

Muzička zvezda devedesetih godina Željko Šašić ponovo je u centru medijske pažnje zahvaljujući učešću u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", gde je pored pevačkog pokazao i odličan talenat za imitaciju. Posebne simpatije gledalaca osvojio imitacijom kolege Ace Lukasa, za koga je udata njegova bivša supruga Sonja. Na taj izazov Šašić je odgovorio kao vrhunski profesionalac i pokazao koliko je "veliki" i iznad situacije. Ne samo da je pevački briljirao već je uspeo i da "skine" svaki Acin pokret i gestikulaciju, što je oduševilo kako žiri i njegove kolege, tako i široki televizijski auditorijum.
- Kada sam dobio poziv da učestvujem u ovom šou-programu, nisam ga iz prve prihvatio, već tek kada sam shvatio da je reč o zanimljivoj i nesvakidašnjoj emisiji, kada sam shvatio da mogu da ogovorim izazovima kao takmičar. Svi koji učestvujemo u realizaciji imali smo dobar predosećaj o takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" i zaista smo dobili odličan proizvod. Drago mi je što mogu da pokažem i neke druge talente osim pevačkih, mislim da je za sve nas ovo veliki plus u karijeri - počinje priču Željko.
- Najteže mi je bilo kada sam dobio zadatak da imitiram Acu Lukasa zbog neobičnog spleta okolnosti u kojima se mi nalazimo, ali na kraju sam uspeo da odgovorim na taj izazov kako dolikuje. Svi ostali zadaci bili su mi podjednako teški, jer je potrebno da se uđe u lik drugog kolege, ali se lično zabavljam u procesu rada i mislim da se ta dobra energija vidi i na sceni - kaže Šašić koji je pred snimanje poslednje emisije morao da zatraži lekarsku pomoć.
- Nije mi pozlilo, ali sam primio vitaminsku koktel infuziju iz predostrožnosti. Prethodnih dana imao sam temperaturu i bolove u stomaku, tako da sam želeo da se zaštitim, jer ako jedan učesnik ne može da odgovori zadatku, snimanje mora da se pomera. Nisam želeo da čitava ekipa trpi zbog mene - iskren je simpatični četrdesetčetvorogodišnjak.
Folk pevač ističe da mu je posebno zadovoljstvo što njegova kćerka Sofija, koja ima četrnaest godina, uživa u ovom šou-programu i tvrdi da ona odmalena pokazuje muzički talenat i interesovanje za scenu.
- Ovaj šou dopada se svim generacijama, ali mislim da je posebno zanimljiv tinejdžerima, pa tako i mojoj kćerki. Sofija je već bila sa mnom na snimanju i sve joj se jako dopalo. Njeni prijatelji, takođe, prate emisiju i daju zanimljive komentare. Inače, ona je nasledila muzički talenat i pokazuje veliko interesovanje za pevanje. Učestvovala je na mnogim takmičenjima kako domaćim tako i međunarodnim, ali mislim da će tek kada izađe iz puberteta i kada joj se glas formira, moći da odluči kom muzičkom pravcu bi bilo najbolje da se posveti. Sada je još mlada i trenutno je najviše zaokupljena pripremom prijemnog ispita za srednju školu koji je očekuje naredne godine - priča Šašić, koji će svoju kćerku podržati ukoliko odluči da krene njegovim stopama.
- Ne spadam u ljude koji vide samo loše stvari u svojoj profesiji. Naravno, postoje trenuci kada moraš da pevaš iako imaš temperaturu, ali više je onih lepih. Zahvaljujući ovom poslu nekoliko puta sam obišao svet, a veliko je pitanje da li bih sebi mogao da priuštim da se bavim nečim drugim. Sofija će imati svu moju podršku, ali ću se takođe truditi da joj moje ime ne bude smetnja - tvrdi Željko koji smatra da nije teško biti otac tinejdžerke.
- Nas dvoje se trudimo da se razumemo. Ona mene kao oca, a ja nju kao tinejdžera. Za sada dobro funkcionišemo. Za sebe ne mogu da kažem da sam strog jer sam u mnogim stvarima vrlo tolerantan, ali, naravno, ima i stvari u kojima sam kategoričan.
Posle razvoda od majke njegove kćerke Željko je izgubio veru u brak, ali ne i u ljubav. Emotivno je ispunjen, sreću je pronašao sa menekenkom Katarinom Lazić sa kojom se verio, ali ne planira venčanje.
- Imam stabilnu vezu i živim sa svojom partnerkom, što smatram da je sasvim dovoljno. Već sam bio u braku i odlično znam da potpisivanje papira apsolutno ništa ne garantuje. Na kraju, i posle venčanja mi bismo ponovo došli svojoj kući i nastavili da vodimo isti život. Nisam kategoričan i ne kažem da se neću oženiti, ali mislim da to nije neophodno, pošto sam jednom prošao kroz to iskustvo. Sa svojom partnerkom razmišljam o potomstvu i voleo bih da već sledeće godine dobijemo dete - iskren je Šašić koji naredne godine planira i da objavi kompakt disk.
- Po završetku šou-programa u kome učestvujem, otići ću na odmor koji mi je preko potreban, a onda sledi objavljivanje kmpakt diska. Taman da se malo vratim sebi posle višemesečnog imitiranja drugih kolega - zaključuje duhoviti muzičar.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin