Goga Sekulić: Potresna ispovest o gubitku supruga

Goga Sekulić: Potresna ispovest o gubitku supruga

Autor: | 16/12/2013

0

Pevačica Goga Sekulić rešila je da otvori dušu nakon što joj je pre 5 meseci preminuo suprug Igor Ramović. Ona je ispričala kako su se upoznali i kako je on nju "jurio", a ona bila nezainteresovana. Dugo je čeznuo za njom, dok se jednoga dana nije umešao njihov zajednički prijatelj, a sada kum.
- Nazvao me je i rekao da je Igor dobar dečko, da je pošten i da mu se mnogo dopadam... A meni se on nije dopao, nije bio moj tip. Niži od mene, nabildovan... Ali me je osvojio... - počela je Goga svoju priču, uz osmeh se prisećajući početaka svoje tragične ljubavi.
Nakon nekoliko meseci zabavljanja, odlučili su da se venčaju, ali nijedno od njih dvoje nije ni slutilo šta ih čeka. Sedam dana nakon venčanja, usred planiranja medenog meseca, Igor je osetio probadanje u stomaku. Oboje su mislili da mu je pukao čir. Kada su otišli u urgentni centar, bila je gužva, pa su sledećeg jutra otišli u privatnu kliniku. Međutim, nije bilo dobrih vesti.
- Doktor se uhvatio za glavu... Metastaza jetre, pankreas... Igor mi je samo rekao "Gogo izvini". Ja sam mu bila velika podrška, i to svi znaju. Ja sam bila 24 sata uz njega. Rekla sam da ćemo ići kod najboljih lekara. Otišli smo u inostranstvo, smestili su ga u bolnicu. Ja sam bila smeštena u hotelu, jer on nije mogao da spava tu, plakao je od bolova. Ja od tada ne spavam uopšte, bukvalno spavam 2 do 3 sata u naletima... - pričala je Goga.
- Sve prijatelje sam zvala da pozajmim novac za lećenje. Tražili su mi 20.000 evra, ja sam svima tražila bar 500 ili 1.000 evra, koliko ko ima. Ali ljudi nisu imali, bio je vikend. Rekla sam svima da ćemo im vratiti od stana njegove bake. Ja sam gore imala pakao mesec dana, i taman posle druge hemoterapije mu je bilo bolje, maštali smo o svemu... Medenom mesecu, putovanjima - pričala je Goga teško.
Sekulićeva je pričala da je došla Igorova mama jednom, ali joj je on rekao da se vrati u Beograd da proda stan.
- Mi smo verovali u srećan ishod. Držali smo se zajedno.. On je imao volje sedam dana pred smrt. Rekao je da ćemo ići za Cirih, pa posle u Ameriku. Stalno sam mu govorila da mora misliti pozitivno.
- Međutim, bolnica me je pozvala i rekli su mi da će da umre, ali ja nisam mogla da odustanem... Međutim, nažalost se i to dogodilo... Držala sam ga za ruku kad je umro.. Pitala sam se zašto sam morala to da vidim, da doživim.. Igor je samo okrenuo glavu i iskrvario... ja sam toliko vrisnula, da su se svi sjatili oko mene, dali su mi i tabletu. On se još jednom pomerio i tad su mi rekli da je Igorova duša napustila telo... - ispričala je Goga kroz suze.
Goga je rekla da Igorova porodica nije bile ubeđena da će on preživeti krizan period.
- Njegovi iz porodice su rekli "Nemoj da trošiš pare, vidiš da od njega nema ništa", rekla je jedna dama kojoj ne želim da pominjem ime - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin