Kim Kardašijan: U centru pažnje na glamuroznoj zabavi u Majamiju

Kim Kardašijan: U centru pažnje na glamuroznoj zabavi u Majamiju

Autor: | 18/12/2013

0


Najpoznatija svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je sa svojim partnerom Kanjeom Vestom posetila VIP žurku u organizaciji magazina „DuJour“ u Majamiju. Poznati par proveo je nezaboravno veče u društvu mnogih javnih ličnosti, među kojima su bili i Lajonel Riči, Lindzi Lohan, Tomi Hilfiger sa suprugom Di, Karolina Kurkova, Roberto Kavali, Sindi Kraford sa suprugom Rendom Gerberom. Pošto su prošetale crvenim tepihom, sve zvanice je, na ulazu u klub „Delano South Beach“, gde je parti održan, dočekao Džejson Bin, osnivač „DuJour media grupe“, koji se pokazao kao odličan domaćin. Žurka je održana u čast britanskog umetnika, četrdesetdevetogodišnjeg Marka Kvina, koji je širom sveta poznat po svojim skulpturama od kojih je najznačajnija „Trudna Alison Laper“, koja je takođe umetnica poreklom iz Velike Britanije. Inače, rođena je bez ruku.
Specijalni gost na zabavi bio je didžej Atlanta de Kadene Tejlor koji je bio zadužen za muzički program. Sudeći po fotografijama, svi gosti su uživali u odličnoj atmosferi. Kostimirani umetnici samo su upotpunili scenografiju čija su tema bili zmajevi, a njihovi performansi su prisutne ostavili bez daha.
Iako je bilo mnogo svetskih zvezda na istom mestu, Kim i njen budući suprug Kanje bili su u centru pažnje. Lepa crnka blistala je u beloj haljini pripijenoj uz telo, pokazavši da je šest meseci pošto je rodila kćerku Nort Vest povratila devojačku liniju. Na levoj ruci blistao joj je verenički prsten, koji joj je uspešni reper poklonio 21. oktobra, na njen trideset treći rođendan.
Podsećanja radi, Kim je počela da se zabavlja sa tridesetšestogodišnjim muzičarem dok je još bila u zvaničnom braku sa košarkašem Krisom Hamfrijem, za koga se udala 2011. godine. Posle duge pravne borbe američka bogatašica razvela se od sportiste sredinom ove godine, a ubrzo je postala i majka devojčice. Iako su njenu vezu sa Kanjeom mnogi na početku osporavili, ispostavilo se da par uživa u svojoj ljubavnoj priči koju uskoro planira da kruniše brakom. Njih dvoje će se venčati sledeće godine, a američki tabloidi nedeljama spekulišu o tome gde bi moglo da se dogodi glamurozno venčanje jednog od najpopularnijih parova u Sjednijenim Državama.
Dok u poslednje vreme retko pričaju o privatnom životu Kim i Kanje sve češće uživaju na glamuroznim zabavama širom Amerike. Oni su rado viđeni gosti na svim VIP partijima, gde po pravilu izazivaju najveću pažnju, tako je bilo i ovog puta. Par se rado odazvao pozivu Džejsona Bina, a tokom večeri najviše su uživali u društvu modnog maga Roberta Kavalija i samog domaćina. Na glamuroznom partiju zadržali su se svega jedan sat, posle čega su otišli na još jednu žurku koja je održana u Majamiju. Kardašijanovoj i njenom partneru mnogo prija što su posle nekoliko meseci provedenih uglavnom u domu uz kćerku ponovo počeli da budu aktivni učesnici prestižnih američkih zabava, što ne utiče na obavljanje roditeljskih obaveza.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti