Selena Gomez: Otkazala koncerte u Aziji i Australiji

Selena Gomez: Otkazala koncerte u Aziji i Australiji

Autor: | 20/12/2013

0

Selena Gomez odlučila je da otkaže australijski i azijski deo svoje turneje. Mlada pevačica objasnila je da se na ovaj korak odlučila jer sada mora da se fokusira na sebe.
- Moji obožavaoci su mi veoma važni i nikad ne bih poželela da ih razočaram. Ali postali je jasno meni i onima koji su mi bliski da nakon što sam godinama stavljala posao na prvo mesto, moram da neko vreme da se posvetim sebi kako bih bila najbolja osoba što mogu - navela je ona u svom zvaničnom saopštenju.
Iako su se fanovi zabrinuli za Selenu, izvori kažu da nema razloga za to:
- Selena je dobro, odlično se oseća. Raduje se što će provesti praznike sa svojom porodicom.
Selena je nedavno održala 55 koncerata u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi u okviru svoje turneje "Stars Dance", a nakon toga trebalo je da održi još 13 koncerata u Japanu, Kini, Maleziji, Singapuru i Filipinima od sredine januara, te pet koncerata u australijskim gradovima od početka februara.
- Već šest meseci je na putu i jednostavno je spremna da provede neko vreme kod kuće sa porodicom. Neprestano radi otkako je imala 15 godina i sada želi da izdvoji neko vreme za sebe - objasnio je izvor.
Ipak, u javnosti se spekuliše da je pravi razlog otkazivanja koncerata loša zainteresovanost publike i slaba prodaja karata.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin