Britni Spirs: Priznaje da joj je pre šest godina dijagnostikovan bipolarni poremećaj

Britni Spirs: Priznaje da joj je pre šest godina dijagnostikovan bipolarni poremećaj

Autor: | 26/12/2013

0

Pop zvezda Britni Spirs snimila je dokumentarni film pod nazivom "I am Britney Jean" koji prati pripreme za njen šou u Las Vegasu i izlazak osmog studijskog albuma.

Tokom filma, koji je snimljen u produkciji televizije E!, Britni je pričala o tome koliko je stresan njen posao, o majčinstvu, pa čak i o seksu, ali ono što je najzanimljivije jeste da je pevačica konačno progovorila o najmračnijem delu svog života, kada je tokom 2007. godine zapala u psihičku krizu.

- Taj period je bio veoma težak za mene. Inače sam veoma stidljiva, a ono što publika vidi na sceni je moj alter ego, tako da me je ta situacija učinila da se potpuno povučem u sebe, toliko da sam bila i bipolarna - kaže Britni.

Podsetimo, Britni je 2007. prolazila kroz mnoge poteškoće, poput borbe za starateljstvo, rehabilitacije, problema sa drogom. Međutim, ono što je najviše šokiralo javnost jeste pevačicino brijanje glave i prisilni odlazak na psihijatrijsko lečenje, a sve je to bilo propraćeno budnim okom paparaca.

- Bilo je situacija kada nisam mogla da izađem iz kuće, i kada izađem prati oko dvadesetak automobila. Osećala sam se veoma progonjeno i nesrećno - kaže pevačica.

Danas, šest godina kasnije, Britni je uspela da sredi svoj život, povrati svoju karijeru, i uživa u društvu svojih sinova, a konačno je i emotivno ispunjena, pa je već nekoliko meseci u skladnoj vezi sa Dejvidom Lukadom.

Izvor: Alo

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: britni spirs

Najnovije vesti