Nataša Bekvalac: Sa Cecom Ražnatović nastupa na dočeku ispred Skupštine

Nataša Bekvalac: Sa Cecom Ražnatović nastupa na dočeku ispred Skupštine

Autor: | 27/12/2013

0

do

Napokon je kompletiran spisak učesnika koji će Beograđane i njihove goste uvesti pesmom u Novu 2014. godinu. Pored Cece, u najluđoj noći, na platou ispred Skupštine Srbije, zapevaće i Nataša Bekvalac.
Baš kao i Svetlana Ražnatović, i novosadska barbika svoj nastup neće naplatiti, dok će Nikola Rokvić, Jelena Tomašević i Kiki Lesendrić podeliti tri miliona dinara. Ostatak od milion i po biće potrošen na rasvetu, ozvučenje, obezbeđenje, dimne efekte. Ukupna suma je upola niža od one koja je potrošena na doček ove godine.
Nataša Bekvalac nije nam se javila, pa smo ostali uskraćeni za njen odgovor zašto je odlučila da u srpskoj prestonici zapeva bez ikakve nadoknade.
- Doček ove Nove godine biće skroman u odnosu na prethodne, pošto će grad potrošiti svega 4,5 miliona dinara u odnosu na devet miliona koliko je utrošeno pre godinu dana. Zvezda dočeka Svetlana Ražnatović pevaće besplatno, kao i Nataša Bekvalac. Njih dve odlučile su da se odreknu honorara zbog teške ekonomske situacije, u kojoj se nalazi Beograd. Binu i ozvučenje donira RTV Pink, koji je dobio pravo eksluzivnog prenosa. Suma od 4,5 miliona biće potrošena tako što će 1,5 miliona otići za tekuće troškove, a tri miliona dinara na honorare za ostala tri izvođača Jelenu Tomašević, Kikija Lesendrića i Nikolu Rokvića - navodi izvor iz gradske uprave.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti