X Factor: Večeras prvi poklon koncert finalista

X Factor: Večeras prvi poklon koncert finalista

Autor: | 27/12/2013

0

Ukoliko ste ljubitelji dobre muzike i imate svog favorita u najpopularnijem pevačkom šou programu "X Faktor", pozivamo vas na prvi specijalni poklon koncert finalista ovog šoua koji će se održati večeras u prazničkoj atmosferi šoping mola Delta City, sa početkom u 18 časova. Večeras će uživo nastupiti "čačanska oluja" Aleksandra Brković, devojka koja je svojim glasom rasplakala celu Srbiju i region - Tamara Milanović, talentovana trinaestogodišnja Ilma Karahmet i najbolji kandidati iz Eminine grupe fantastični Aleksa Perović, Haris Ćato i Lukijan Ivanović.
Novogodišnje "X Faktor" koncerte ulepšaće i glamurozna Coca-Cola jelka ispred koje posetioce očekuju razna iznenađenja i pokloni sponzora serijala, kao i specijalna promocija "X Phone smartfona" odličnih karakteristika.
Izaberite model po svojoj želji i iskoristite priliku da na poklon dobijete i kartu za spektakularno finale prvog regionalnog "X Faktora"! Svaki potencijalni korisnik koji poseduje promotivni vaučer sa koncerata će, uz kupovinu "X Phonea", u bilo kojoj mt:s poslovnici dobiti i kartu za finalno veče "X Faktora" u Kombank Areni!
U ulozi voditelja večeras ćemo videti sjajnog osamnaestogodišnjeg Marka Savića, direktora sektora za radost u kompaniji "Coca-Cola".

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: X Factor