Madona: Povratak bivšem suprugu nakon raskida sa Brahimom Zaibatom

Madona: Povratak bivšem suprugu nakon raskida sa Brahimom Zaibatom

Autor: | 29/12/2013

0

Kraljica pop muzike Madona i njen skoro tri decenije mlađi dečko, plesač Brahim Zaibata, stavili su tačku na svoju trogodišnju romansu. Kao razlog njihovog rastanka, navode se poslovne obaveze popularnog para, koje su ih razdvojile i učinile da njihove emocije polako utihnu. Madona je trenutno u Njujorku, a njen bivši momak boravi u Francuskoj, gde snima emisiju "Ples sa zvezdama".
Zvanično najbolje plaćena pevačica na svetu i njen znatno mlađi partner poslednji put su viđeni početkom meseca kada joj je Zaibata pravio društvo dok je odlazila u "Kabala centar" na Menhetnu. Informaciju o njihovom rastanku potkrepile su fotografije koje je Brahim postavio na svoj "Tviter" profil, na kojima je u prisnom zagrljaju sa plesačicom Ketrin Pančet iz šou-programa "Ples sa zvezdama“.
Madonini i Brahimovi saradnici tvrde da su šanse za njihovo pomirenje takoreći nikakve jer je pedesetpetogodišnja zvezda u poslednje vreme sve više uverena da je njen bivši momak iskorišćava. Nekoliko meseci ranije Madona je viđena sa svojim prvim mužem Šonom Penom, sa kojim trenutno poslovno sarađuje, za koga je nedavno izjavila da je jedina i najveća ljubav u njenom životu.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti