Džejms Blant: Zaprosio dugogodišnju devojku

Džejms Blant: Zaprosio dugogodišnju devojku

Autor: | 30/12/2013

0

Džejms Blant verio se za svoju dugugdišnju devojku Sofiju Velesli. Popularni britanski pevač zaprosio je 29-godišnju Sofiju, koja je unuka vojvode od Velingtona, tokom božićnih praznika.
- Nekako smo svi to očekivali, ali to su svakako sjajne vesti - rekao je prijatelj para koji je želeo da ostane anoniman.
Njih dvoje će se venčati na imanju vojvode od Velingtona na jugu Engleske, a očekuje se da će među slavnim zvanicama biti ser Elton Džon, koji je Džejmsu pomogao da započne muzičku karijeru kada je legendarni muzičar 2004. godine pozvao Blanta da nastupi sa njim na turneji 2004. godine.
Džejms i Sofija počeli su da se zabavljaju početkom 2012. godine, a upoznali su se preko njene sestre Dejzi. Pevač hita "You're Beautiful" nedavno je izjavio da je imao sreće što je pronašao devojku poput Sofije.
- Sa Sofijom smo trenutno veoma srećan. Osoba mora da bude veoma jaka da bi mogla da se izbori sa nekim ko radi u muzičkoj industriji. Teško je kada ste sa nekim, a onda vas upetljaju u nešto samo zato što ste stojali pored neke druge osobe. Imam sreće što sam pronašao tako snažnu osobu poput nje - istakao je on.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin