Roman Abramovič organizovao novogodišnju zabavu vrednu pet miliona funti

Roman Abramovič organizovao novogodišnju zabavu vrednu pet miliona funti

02/01/2012

0

Biznismen Roman Abramovič poznat je po luksuznim zabavama koje povremeno organizuje za svoje prijatelje, a jednu takvu napravio je i za doček 2012. godine na ostrvu Sen Bart. Ruski bogataš i njegova supruga Darja Žukova nisu štedeli, pa njihovim gostima u subotu uveče nije nedostajala ni najmanja sitnica, a da sve bude u savršenom redu, brinulo se osoblje koje je slavlje pripremalo mesecima unapred. Njih 80 ispunjavalo je želje Romanovih gostiju, koji je zabavu ukupno platio oko pet miliona funti.


Na listi gostiju bilo je puno poznatih imena, među njima i Marta Stjuart, Mark Džejkobs, Džon Bon Džovi, Pol Alen, Stela Makartni, Džordž Lukas, Georgina Čepmen, Rupert Mardok i brojni drugi. Zabavi je prisustvovalo oko 400 gostiju, a neke ni sam organizator nije poznavao.

Pozivnicu za zabavu dobili su njegovi prijatelji, koji su mogli da pozovu još nekoga iz krugova u kojima se kreću. Neki gosti odseli su na Abramovičevoj jahti, dok su drugi iz svojih hotela stizali na zabavu oko 22 sata. Vrhunac slavlja bio je spektakularni vatromet koji je Rusa i njegove goste uveo u 2012. godinu.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti