Vojvotkinja od Kembridža proslavila 30. rođendan (Foto)

Vojvotkinja od Kembridža proslavila 30. rođendan (Foto)

Autor: | 09/01/2012

0

Vojvotkinja od Kembridža danas proslavlja 30. rođendan. Ketrin Elizabet Midlton rođena je 9. januara 1982. godine u mestu Baklberi, u Berkširu, na jugu Engleske, kao prvo dete Kerol i Majkla Midltona. Završila je istoriju umetnosti na škotskom univerzitetu "Endrjuz", gde je 2001. godine upoznala britanskog princa Vilijama. Njihova veza počela je iste godine, da bi 2007. na kratko bila prekinuta. Novembra 2010. objavljeno je da su se verili, a 29. aprila 2011. godine par se venčao u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Nakon kraljevskog venčanja poneli su titule vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Prošlu godinu provela je burno, planirajući venčanje, navikavajući se na novu ulogu britanske princeze. No, kako se čini, ni nova godina za Kejt neće biti manje stresna. Biće joj to prva godina koju će u potpunosti provesti kao ravnopravna članica britanske kraljevske porodice, a na rasporedu su joj brojne obaveze.

Kejt će sa suprugom učestvovati u velikoj proslavi dijamantskog jubileja kraljice Elizabete II na britanksom tronu. Slavni par će kraljicu tim povodom predstavljati i na proslavama širom sveta, kako ih je ona sama zamolila. Na jesen kraljevski par ide na još jednu turneju, i to u Singapur, a pre toga moraju biti i dobri domaćni Olimpijadi u Londonu, kojoj su takođe i ambasadori.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još