Keli Bruk: Ponosna na svoje obline

Keli Bruk: Ponosna na svoje obline

Autor: | 19/01/2012

0

Britanska mankenke i starleta Keli Bruk sa svojim zanosnim obilnama najbolja je reklama za liniju donjeg rublja “New look” koju je sam dizajnirala. Tridesetdvogodišnja Keli Bruk otkrila je magazinu “Now” tajnu kako održava svoj zavodiljivi izgled.
- Ne volim minimajzer brushaltere. Mislim da devojke treba da prihvate svoje obline i istaknu ih. Čipkani veš je idealan za devojke sa oblinama. Dizajnirala sam kolekciju veša za “New look” – udoban je i super seksi - rekla je Keli.
Zgodna Keli priznala je da spava bez pidžame i obavezno se naparfemiše sopstvenim parfemom “Fracas”. Ona kaže da tokom zime voli od dečka da ukrade čarape.
– Moj režim je: hodajte više i svuda, idite u saunu i pijte vodu. I naravno, imajte puno seksa – to je odlična kardio vežba – preporučila je zgodna manekenka.
A potom dodala da je za seksepil neophodno samopouzdanje kao i neko ko će učiniti da se osećate kao jedina devojka na svetu.
- Ne mogu da podnesem činjenicu da današnje devojke misle da moraju da budu mršave da bi bile lepe i uspešne. Ja nisam mršava, ne izgladnjujem sebe. Nikada ne pogledam u svoje lice ili telo i pomislim “Treba mi operacija ili nadogradnja grudi” – kaže Brukova.
U intervjuu za “Telegraf” Keli je otkrila da se dvoumi oko svog poziva, ne zna da li da se posveti glumi, ili da ostane u domenu modelinga, prezentacija i dizajniranja.
- Često pomislim da bi možda trebalo da se fokusiram samo na jednu stvar. Onda bih mogla da imam glumačku karijeru kao Kejt Vinslet ili da budem igračica - rekla je Keli koja je glumila u filmu “Pirana 3D”.
Keli Bruk nedavno je uradila seriju fotografija na kojima pozira u donjem rublju za kalendar za ovu godinu.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin