Studio Forma vitale: Budite u životnoj formi koja se vidi!

Studio Forma vitale: Budite u životnoj formi koja se vidi!

Autor: | 26/01/2012

0

Moderan način života negativno utiče na najvažnije aspekte našeg zdravlja. U tom smislu, kao prevencija, pored pravilne i izbalansirane ishrane, najvažniji su održavanje vitke linije i dobre forme.
Zbog toga se najveći svetski proizvođači sportskih rekvizita i uređaja trude da pronađu nova rešenja za izlaganje ljudskog tela što efektnijem naporu, koji će pokretati sve grupe mišića, a da istovremeno, zbog nepobitne činjenice da je vreme novac, vreme vežbanja bude maksimalno skraćeno.

Studio Forma vitale omogućava svojim korisnicima individualne treninge uz ličnog trenera, kvalifikovanog fizioterapeuta. Koristeći novu, revolucionarnu metodu elektrostimulacije mišića (EMS) ovaj način vežbanja  pokreće istovremeno sve grupe mišića, podstiče metabolizam i ubrzano sagorevanje kalorija. Novim, revolucionarnim sistemom vežbanja u trajanju od 15 minuta postižu se isti efekti kao za 2-4 sata klasičnog vežbanja.
Najznačajnija prednost ove nove metode u odnosu na uobičajene načine vežbanja je to što štedi vreme, a postiže značajno bolje efekte u oblikovanju tela i sticanju dobre kondicije.

Treninzi se izvode pomoću Miha bodytec uređaja koji je patentiran u Nemačkoj i namenjen za primenu u sportske, medicinske i rekreativne svrhe. Zbog izuzetnih rezulata koji se postižu primenom  Miha bodytec-a, nemački olimpijski komitet ga je zvanično uvrstio u sprave koje se koriste za pripreme vrhunskih sportista.


Probni trening koji se ne naplaćuje možete zakazati na telefone:

011/213-11-22; 063/234-091 ili 064/242-91-95
Španskih boraca 14,
Novi Beograd
www.formavitale.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: sportista trening