Ana Ivanović otkrila svoje tajne

Ana Ivanović otkrila svoje tajne

Autor: | 02/02/2012

0

Najlepša teniserka na svetu Ana Ivanović je za 60 sekundi intervjua za portal „thetennisspace.com“ otkrila mnoge zanimljive stvari o sebi, koje njeni fanovi sigurno nisu znali do sada. Među najzanimljivijim odgovorima svakako je to da je predsednik Srbije Boris Tadić najpoznatije ime u njenom telefonskom imeniku, kao i to da bi volela da je u filmu o njenom životu igra Anđelina Džoli.
Ana kaže da bi bila psiholog da se nije opredelila za reket. Najviše je plaše veliki psi, a uzbuđuje igranje na grend slemovima. Najčešće je zasmejava njen tim, ali i njeni sitni blamovi, kao kada je prošle godine na turniru na Baliju sela na pogrešnu stolicu.
- Srećom, mojoj protivnici to nije smetalo, u stvari i ona se smejala - kaže Ana.
Na putovanje ne kreće bez „kindla“, čitača elektronskih knjiga, posredstvom kojeg je pročitala poslednju knjigu „Nit“ od Viktorije Hislop. Omiljeni grad na turu joj je Pariz, restoran „Nobu“ u Njujorku, a mesto za šoping njujorški „Matju Vilijamson“. Poslednji film koji je pogledala su „Potomci“ sa Džordžom Klunijem, a najomiljeniji joj je „Mamurluk u Las Vegasu“, koji je gledala „više od hiljadu puta“. Jelo koje je poslednje spremila je meksički specijalitet fahita (mešana govedine i piletine). Kada bi dobila na lutriji, novac bi donirala Unicefu, a nešto bi ostavila i za poklone porodici.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti