Kristina Hendriks: Pronašla sam srodnu dušu

Kristina Hendriks: Pronašla sam srodnu dušu

Autor: | 02/02/2012

0

Atraktivna glumica Kristina Hendriks proslavila se ulogom u seriji "Momci sa Menhetna" i stekla epitet jedne od najpoželjnijih žena na svetu. U intervjuu za martovski broj britanskog izdanja časopisa "Cosmopolitan" lepotica otkriva da je njen muž Džefri Arend bio pomalo uplašen kada su počeli da se zabavljaju.
Kako je već na prvom sastanku bila sigurna da je pronašla srodnu dušu, glumica je ubrzo nakon upoznavanja rekla svom budućem suprugu da želi decu sa njim.
- Džefri je ušao u prostoriju sav razbarušen i zarozan. Kasnio je i svi su ga čekali. Čim se pojavio osetila sam veliki nalet energije - prisetila se glumica trenutka kada je upoznala svog dragog.

Nakon zajedničkih izlazaka sa prijateljima, njih dvoje su ostali sami prvi put i tada je izgovorila rečenicu koja je učinila da se Džefri "zaledi":
- Zbog tebe poželim da imam decu.
Na sreću, glumac se nije uplašio toliko da bi pobegao. Par se venčao u Njujorku 2009, nakon dve godine veze. Kristina je u istom intervjuu istakla da je njenom mužu smešno što je javnost smatra seks simbolom.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin