Helena Kristensen reklamira veš i u 43. godini

Helena Kristensen reklamira veš i u 43. godini

Autor: | 02/02/2012

0

Helena Kristensen ima 43. godine, ali samo na papiru jer ova Dankinja i dalje radi kao model, i to ne bilo kakav, već onaj za izazovni donji veš.
Iako je jasno da su njene najnovije fotografije, za kolekciju proleće-leto 2012. donjeg rublja poznatog proizvođača “Triumph”, malo doterane u fotošopu, Helena je ipak u zavidnoj formi, a na vitkoj figuri pozavidele bi joj i duplo mlađe koleginice.

Ovu zanosnu brinetu prodornih svetloplavih očiju svi još pamte po spotu za pesmu Krisa Ajzaka “Wicked Game”, kada je na sebi imala samo donji deo kupaćeg kostima, dok joj je grudi prekrivala samo duga, raspletena kosa.

Ovaj video pre par godina je u anketi MTV-ja proglašen za jedan od najseksepilnijih video-spotova ikada snimljenih u istoriji muzike.

Čini se da se za Helenu u međuvremenu malo toga promenilo jer i dalje dobija pozive da reklamira skupe brendove, a kada nije ispred onda je iza kamera, a njene fotografije pojavljivale su se u nekim od najpoznatijih modnih magazina poput “Elle”, “Marie Claire”, “Nylon”, koji je jedno vreme i uređivala.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti