Helena Kristensen: Savršena u petoj deceniji

Helena Kristensen: Savršena u petoj deceniji

Autor: | 31/08/2011

0

Danski supermodel Helena Kristensen, koja je slavu stekla 1986. godine nakon što je pobedila na nacionalnom izboru lepote, i dalje prkosi svojim godinama pozirajući u delikatnim izdanjima. Helena se ovoga puta udružila s manekenskom agencijom “Unsigned Model Scouts” i proizvođačem nakita “Swarovski Crystallized” u kampanji kojoj je cilj da pronađu jednu devojku i jednog momka koji će učestvovati u nacionalnoj kampanji.

Za potrebu promocije ovog projekta 42-godišnja Helena odlučila je da se skine u toples, pa je tako pozirala bez odeće, samo s upečatljivom ogrlicom.

Da svojim besprekornim izgledom prkosi godinama dokazala je i kada je nedavno snimila reklamnu kampanju za marku donjeg rublja “Triumph”, a u editorijalu je pozirala u zavodljivim pozama, odevena u seksi donje rublje koje je samo dodatno isticalo njenu isklesanu figuru.

Ali, uprkos gotovo savršenom telu, Helena je priznala kako i ona pati zbog nedostataka koje imaju i "obične" žene.
- Nije baš da se svako jutro probudim misleći da sam predivna, bogomdana i da ne treba da se trudim oko svog izgleda. Svaki model u ovom poslu ima fizičke probleme kao i svaka druga žena, možda čak i više nego one jer smo stalno pred reflektorima. Nekada je veoma frustrirajuće otići na plažu, pogotovo zbog tabloida koji zaokruže vaš celulit i stave vas na naslovnu stranu - iskrena je Helena.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti