Šakira uživa na odmoru u Africi

Šakira uživa na odmoru u Africi

15/02/2012

0

Kolumbijska pevačica Šakira ovih dana uživa na odmoru u Arfici koji provodi sa bratom i drugaricom. Međutim juče je pevačica doživela i jednu neprijatnost, kada ju je napao morski lav. Naime, pevačica je želela da fotografiše lava izbliza, ali je to očigledno omelo životinju. Od napada je Šakiru spasio brat koji se bacio na nju i odgurnuo životinju. Pevačica je ceo događaj opisala na Tviteru.
- Bila sam paralizovana od straha, nisam mogla da se pomerim kada je skočio na mene. Ironično, ali našem vodiču sam se tog dana žalila kako nikada nisam imala bliski susret sa nekom životinjom na izletu. Eto, sad sam i to doživela. Sledeći put ću paziti šta želim - napisala je Šakira.

Šakira i njen brat Toni su prošli samo sa ogrebotinama po rukama i nogama, a pevačica je na svom Tviteru objavila fotografije i sa fanovima podelila "zastrašujuće iskustvo".
- Iznenada je iskočio iz vode i od mene je bio daleko samo nekoliko centimetara. Pogledao me je i pokušao da me ugrize. Svi smo vrištali, a ja od šoka nisam mogla da se pomerim. Srećom tu je bio moj "super brat Toni" koji mi je bukvalno spasio život - napisala je Šakira.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti