Džordž Kluni vas vodi u obilazak svoje kuće (Video)

Džordž Kluni vas vodi u obilazak svoje kuće (Video)

Autor: | 16/02/2012

0

Glumac Džordž Kluni otvorio je vrata svog doma u Los Anđelesu američkoj voditeljki Sari Logan, kojoj je potom iskreno pričao o svom kulinarskom “umeću”, uspomenima iz detinjstva i karijeri.
Na početku priloga, koji je snimljen tako da se stiče utisak da Kluni gledaoce vodi u obilazak kuće, ljubazni domaćin je pokazao kako izgleda kuhinja i našalio se:
- Odavde telefonom naručujem dostavu hrane. U frižideru nemam ništa osim salata i sokova koje mi pravi jedna žena!
Kluni je otkrio da je kuću kupio na početku karijere, početkom devedesetih, kada je radio na drugoj sezoni serije “Urgentni centar”.
- Tada sam živeo u maloj kući i poželeo sam kupim nešto veće - rekao je Kluni i dodao da je oduvek želeo da ima svoju kuću jer to za njega predstavlja sigurnost.
- Još kad sam bio klinac, vlasništvo je bilo veoma važna stvar u našoj familiji. Stalno smo živeli u iznajmljenim kućama, a ja sam do osmog razreda išao u pet različitih škola. Moj otac se šalio da smo se selili svaki put kad bi došao red da se plati kirija. Zato je mom ocu i njegovoj porodici to postalo veoma važno, jer su oni svoj dom otplaćivali 30 godina. Kada imaš svoju kuću i zemlju, to je za mene oduvek bio znak da si uspeo u životu - kaže Kluni.
Kluni je s gledaocima prošetao do dnevnog boravka sa kaminom, a potom izašao na terasu sa koje se pruža pogled na veliki bazen. Pored kuće nalazi se teniski teren koji se po potrebi pretvara u košarkaški.

Pogledajte video!

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još