Nina i Branislav Lečić: Provod u noćnom klubu

Nina i Branislav Lečić: Provod u noćnom klubu

Autor: | 18/02/2012

0

U četvrtak, 16. februara, upriličeno je zimsko otvaranje kluba “Cinema”. Poznati beogradski klub nije radio skoro dva meseca, ali je sada “u rukama” Andreja Kesića i njegovih saradnika, tako da će ponovo imati sjaj kultnog prestoničkog mesta za provod. Sinoćni program je vodila Nina Radulović – Lečić, koja je osim voditeljke bila i specijalni muzički gost otpevavši pet pesama uz pratnju benda Veska Vučkovića, a njenom povratku pevanju prisustvovao je i njen suprug Branislav Lečić.

Inače, muzički deo programa bio je obogaćen i nastupom benda “Queen tribute” koji je naišao na sjajnu reakciju publike… Za goste je bilo organizovano i iznenađenje – tombola u kojoj je druga nagrada, spa dan za dve osobe u hotelu “Continetal” pripala voditeljki Danijeli Jankov, a glavnu nagradu je Nina izvukla svojoj sestri, naravno, sasvim slučajno.

Od pozantih koji su te večeri uživali u klubu “Cinema” bili su: Srđan Đoković, Dr Feelgood, Sergej Trifunović, Daniel Đokić, Marijana Mićić, Sanja Papić, Marko Đurovski, Dejan i Marija Udovičić, Filip Miletić, Miloš Nadaždin, Biljana Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti