Anđelina Džoli piše predgovor za autobiografiju Bilija Boba Torntona

Anđelina Džoli piše predgovor za autobiografiju Bilija Boba Torntona

Autor: | 23/02/2012

0

Autobiografija holivudskog glumca Bilija Boba Torntona, koja nosi naslov "The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts", biće u prodaji od 15. maja. Osim toga što će se u knjizi naći kao jedan od glavnih likova, Torntonova bivša žena Anđelina Džoli takođe će napisati i predgovor.
Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton pravi su primer za tvrdnju da je razvod često bolji od lošeg braka. Uprkos strasti koja je nekada postojala između njih, dvoje glumaca su danas prijatelji, a Džolijeva bi uskoro trebala da napiše predgovor za autobiografiju svog bivšeg muža, prenosi "E!Online".
Prema opisu sajta "Amazon.com", knjiga predstavlja "raznobojnu priču o glumčevom skromnom južnjačkom detinjstvu, njegovom životu i prošlim ljubavima", uključujući i brak sa Anđelinom. Čitaoci će takođe imati priliku da otkriju sve o Torntonovim brojnim fobijama, među kojima je i panični strah od komodo zmajeva.
Rediteljka filma "U zemlji krvi i meda" u ovoj knjizi će imati još jednu važnu ulogu. Izdavačka kuća "Harper Kolins" potvrdila je da je Džolijeva pristala da napiše predgovor. Za sada nije poznato šta Bred Pit misli o druženju njegove partnerke sa bivšim mužem.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti