Nina Badrić: Suze posle nastupa

Nina Badrić: Suze posle nastupa

Autor: | 29/02/2012

0

Nina Badrić tek nedavno je otkrila kroz kakav je pakao prolazila na predstavljanju pesme "Nebo" zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Ali, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu se ne predaje i veruje da će do maja, kad je takmičenje u Azerbejdžanu, biti potpuno zdrava.
- Pre Nove godine osetila sam probleme sa glasnim žicama, bio mi je potreban strahovit napor da otpevam ono što sam nekada pevala s lakoćom. Lekari su mi savetovali hitan odmor, ali imala sam obaveze oko Evrosonga i zakazane nastupe, koje nisam mogla da otkažem. Verovala sam da će se sve vremenom smiriti, ali, nažalost, situacija se iskomplikovala - priča Nina, koju očekuje dvomesečni oporavak.
- Nije dolazilo u obzir da otkažem šou na predstavljanju pesme u HRT-u, ali sam zato pred izlazak na scenu primila tri injekcije koje su me jedva sastavile. Uspela sam da ostanem na nogama i iznesem sve do kraja, a nakon toga dobro sam se isplakala u garderobi. Nikome nisam pričala šta proživljavam jer nisam htela da unosim paniku. Ipak, nadam se i verujem da će do maja sve biti u redu - ispričala je Nina .

Izvor: Vestionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još