Jasmin Le Bon: Vodim sasvim običan život

Jasmin Le Bon: Vodim sasvim običan život

Autor: | 03/03/2012

0

Bivši model Jasmin Le Bon, koja i u 47. godini izgleda besprekorno, izjavila je da nikada nije vodila posebnog računa o telu i licu, i da svoju lepotu duguje čistoj sreći. Jasmin, koja je u braku sa pevačem benda "Duran Duran" Sajmonom Le Bonom, otkrila je u intervjuu za "Easy Living" magazin da vodi običan život, te da se ne pridržava nikakvih specijalnih saveta za negu lepote.
- Tek nedavno sam otkrila vodu i spavanje. Ne posvećujem mnogo vremena sređivanju. Dobijam razne vrste krema i mažem ih po sopstvenom nahođenju. Tokom života sam uglavnom pokušavala da sabotiram svoj izgled - izjavila je lepotica.
Jasmin je istakla da se protivi plastičnoj hirurgiji, jer poznaje ljude koji su se nakon operacije osećali lošije nego pre nje, ali nije isključila mogućnost estetskih zahvata u budućnosti.
Takođe je otkrila da i dalje posećuje žurke i konzumira alkohol. Iako svoje kćerke Amber (22), Sefron (20) i Talulu (17) savetuje da ne mešaju pića, priznaje da se ni sama ne pridržava tog saveta.
Brak Le Bonovih već 26 godina odoleva izazovima, za razliku od većine veza poznatih ličnosti koje pucaju posle kratkog vremena.
- Prijatelji su pokušavali da me odvrate od udaje, smatrajući da zajednica sa rok zvezdom ne može dobro da se završi, ali ja nisam odustala. Sajmon me i dalje veoma privlači - rekla je Jasmin.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti