Đole Đogani: Porodično zimovanje u Sloveniji

Đole Đogani: Porodično zimovanje u Sloveniji

Autor: | 06/03/2012

0

Poznati dens muzičar Đole Đogani nedavno je sa suprugom Vesnom, sinom Adrianom i kćerkama iz prvog braka Silvijom i Marinelom na zimovanju u sloveničkom odmaralištu Mariborsko Pohorje proveo deset nezaboravnih dana. Bili su smešteni u odličnom hotelu „Haba hum“, pa su osim uživanja u zimskim sportovima imali na raspolaganju i termalne vode.
- Pre dve godine smo prvi put bili u Mariborskom Pohorju i jako nam se dopalo to mesto, tako da smo želeli da ponovo posetimo tu destinaciju. Imali smo mnogo puta priliku da zimujemo u Švajcarskoj i Austriji, ali Slovenija nam je ipak favorit. Posebno mi je drago što su sa nama bile i moje kćerke koje sam dobio u braku sa Slađom Delibašić, jer se trudim da bar dva puta godišnje odem sa njima na odmor da bi mi sva deca bila na okupu -kaže za magazin "Hello!" Đole.
-U jutarnjim časovima smo uglavom odlazili na skijanje. Silvija i Marinela su odlične u tom sportu, Vesna i ja osrednji, dok Adriano još nije stao na skije. Tamo je postojala škola za decu i želeo sam da ga upišem, međutim, on nije pokazivao interesovanje pa smo odustali jer ne volim da teram svoju decu da bilo šta rade na silu. S druge strane, u popodnevnim časovima smo uživali u spa-centrima koji su nam bili na raspolaganju i zaista nam je bilo divno.Između ostalog, i hrana u hotelu je bila sjajna tako da smo imali potpuni ugođaj - zaključuje Đogani.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti