Goran Karan damama ulepšao 8. mart

Goran Karan damama ulepšao 8. mart

Autor: | 09/03/2012

0

Pod sloganom “Damama s ljubavlju” u Domu sindikata održan je koncert dalmatinskog pevača Gorana Karana. Sa zakašnjenjem od oko desetak minuta, pevač je izašao na scenu propraćen gromoglasnim aplauzom i zapevao pesmu “Lipa si lipa”. Nakon ove pesme domaćin večeri obratio se prisutnima rečima:
- Dobra večer dobri ljudi. Živio 8. mart.
Naredna numera najavljena je uz setne reči:
- Ljubav nekad treba i zaboleti - i mogla je da počne pesma “Putujem tamo”.
U publici su preovladavale dame ali mogao se videti i poneki gospodin koji je doveo svoju lepšu polovinu da uživa u koncertu. Nažalost, izostale su poznate ličnosti.

Na veliko iznenađenje prisutnih dobro raspoloženi pevač je zaigrao uz pesmu “Vitre moj” i pomogao svom bendu Vagabundo svirajući daire. Iako Dom sindikata nije bio ispunjen do poslednjeg mesta, to se nije moglo osetiti, jer je publika uz svaku pesmu atmosferu dovodila do usijanja, a neki su i zaigrali uz najlepše Karanove balade. Dok su dame igrale iz publike se mogao čuti zvižduk i rečenica:
- Sedi dole, ne vidim ga - što je izazvalo smeh kod svih, pa i samog Gorana.
Gromoglasan aplauz Karan je dobio zapevavši pesmu “Tu non llores mi querida”. U pauzama između pesama pevač je opuštao publiku svojim šalama te su svi imali osećaj baš kao da su kod svoje kuće, samo što im ovde na uvce peva dalmatinski zavodnik. Publika je u narednik sat vremena uživala u nekim od najvećih hitova kao što su “Di si rasla”, “Lolita”, “Jubin te, jubin”, “Vagabundo”, “Kazna mi je što te ljubim”, “Partenca (aj,aj,aj)”, “Ne salji lađe”… ali i u pesmi koju nisu do sada čuli “Pomalo”.

Izvor: Svet.rs

Foto: Bobana Živanović, Ivan Vučićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin