Adriana Čortan: Novi poslovni poduhvat

Adriana Čortan: Novi poslovni poduhvat

Autor: | 14/03/2012

0

Televizija Avala je posle dvomesečnog štrajka rešila da se ozbiljno pozabavi novom programskom šemom, a jedan od najambicioznijih projekata koji najavljuju iz ove TV kuće jeste muzički rijaliti. Kako saznajemo reč je o šou programu, čiji će zadatak biti da napravi dobar rok bend. Prijavljivanje takmičara je već počelo, a šuška se da će kao domaćin sve konce u svojim rukama držati Adriana Čortan, koja je donedavno na Avali vodila emisiju „Otkopčano“.
Za takmičenje mogu da se prijave svi koji misle da znaju da pevaju, da sviraju gitaru, bubnjeve, klavijature... svi oni koji smatraju da bi mogli da budu deo dobrog rokenrol benda.
Rijaliti bi pod sećao na „Operaciju trijumf“, jer bi učesnici živeli i stvarali zajedno, a jednom nedeljno, sistemom eliminacije, jedan bi napuštao takmičenje. Pet najboljih će oformiti bend i uživati u nagradama - koncerti, snimanje spota i, naravno, novi instrumenti.
Adriana Čortan nije želela niti da potvrdi niti da demantuje svoju novu TV ulogu:
- Pripreme su još u toku, a šta će biti do jeseni, kada se očekuje da će ovaj rijaliti stići do gledalaca, videćemo.
Ali, zato lepa voditeljka ne odustaje od autorskih želja i otkriva nam da priprema novu emisiju, koja bi imala elemente „Otkopčanog“, ali da će biti još zanimljivija.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti