Zaz peva na Kalemegdanu

Zaz peva na Kalemegdanu

Autor: | 15/03/2012

0

Pevačica Zaz, čije je puno ime Izabel Žefroa, izrazila je želju da nastupi na otvorenom prostoru, a organizatori su joj obezbedili, ni manje, ni više, nego - Kalemegdansku tvrđavu, čiji će specifični šmek svakako upotpuniti ugođaj za fanove. Ipak, u prodaju je pušteno samo oko 6.000 ulaznica, tako da će se u najavi tražiti karta više za koncert popularne Zaz, koja je najprodavaniji strani izvođač u Srbiji u poslednjih šest meseci.
Zanimljivo je da je njen zagrebački koncert, koji će uslediti dva dana posle beogradskog, već rasprodat.
- Zatečena sam ovom popularnošću. Moja muzika odražava moju potrebu da izrazim svoje unutrašnje stanje i nadam se da publika to oseti. Radim posao koji volim i tako zarađujem za život. To je sjajno, ali ono što je dragoceno jeste iskustvo koje stičem i ljudi koje upoznajem - izjavila je Zaz uoči koncerta koji je prošle godine održala u Novom Sadu.
Međutim, i oni koji su iskoristili tu priliku da je čuju uživo, pozvani su na beogradski nastup - Zaz se vraća u Srbiju sa nekoliko novih pesama, dok su njeni aktuelni singlovi „La fée“ i „Éblouie par la nuit“ već osvojili publiku sa novim spotovima. Usput, Zaz je “zaradila” i državnu nagradu za najuspešnijeg francuskog izvođača u prošloj godini, kada je iza sebe ostavila i popularnog DJ-a Dejvida Getu.
Ove godine u prodaji se pojavio i njen prvi koncertni album i DVD „Sans Tsu Tsou“, koji u prevodu znači „posvuda“ kako bi se mogla ujedno opisati i njena energična pojava na bini. Ovo izdanje sadrži 16 odabranih numera snimljenih na različitim lokacijima i verno prikazuje raskošan izvođački talenat francuske pevačke zvezde i njenog izrazito veštog benda.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti