Nina Badrić: Nebo mi je granica (Video)

Nina Badrić: Nebo mi je granica (Video)

Autor: | 18/03/2012

0

Hrvatska televizija će danas u 18 sati premijerno prikazati video-spot za pesmu “Nebo”, s kojom će Nina Badrić u maju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Bakuu.
Pesma “Nebo” je pre nekoliko dana dobila i svoje video-izdanje. Kako se moglo čuti, odlično kadriranje reditelja Darka Drinovca ostaviće gledaoce bez daha.
- Reč je o video-spotu koji krase estetika i dinamika. Video-spot prati i nova audio-verzija pesme, čiju muziku i stihove potpisuje Nina, a aranžman je delo Ante Gele - navode hrvatski mediji. Nina dominira spotom, ali tu je i koreografija nekoliko mladih plesača, koja oplemenjuje pesmu.
Na ‘nebesku’ prezentaciju odlično se nadovezuje i pomalo izmenjen aranžman ove balade. Ante Gelo, Ninin dugogodišnji saradnik, najviše se angažovao da eurosongovska verzija pesme zvuči drugačije i svežije nego na nedavno objavljenom Nininom albumu “NeBo”.
- Pripreme za Eurosong počela sam odmah posle Nove godine. S obzirom na to da sam i autor svoje kompozicije, odgovorna sam za svaki segment ove pesme i nastupa. Okupila sam ekipu saradnika kojima verujem, a najteže je bilo spakovati pesmu u tri minuta. Nemam straha i biću spremna za sve ono što me čeka. Za Eurosong ću biti u top formi, razbiću sve, i biću spremna da, kao i uvek do sada, dam najbolje od sebe što znam. Nebo je granica - optimistična je Nina.
Nina Badrić je jedna od najcenjenijih i najtrofejnijih hrvatskih pevačica, čija karijera traje punih 20 godina. Ona je uspešna i popularna i van Hrvatske. Do sada je objavila sedam solističkih albuma, mnogobrojne lajv albume, singlove i duete sa eminentnim muzičarima regiona i sveta.
Njeno pevanje je uvek emotivno i pleni publiku na prvo slušanje, bez obzira na to koji muzički žanr izabrala. Autor je većine svojih pesama, a upravo s autorskom pesmom predstaviće Hrvate na evropskom takmičenju.
Pogledajte kako je izgledalo snimanje spota za pesmu “Nebo”:

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin