Ivana Popović je nova Zona Zamfirova

Ivana Popović je nova Zona Zamfirova

Autor: | 24/03/2012

0

Glumica Ivana Popović biće nova Zona Zamfirova, odlučeno je posle audicije u Pozorištu na Terazijama, na kojoj je učestvovalo 85 devojaka sa istom željom - da postanu najpoznatija Sremčeva junakinja u mjuziklu Kokana Mladenovića.
Ivana ima već dve predstave u ovoj kući: igra Sendi u „Briljantinu“, dok u „Producentima“ trenutno zamenjuje Jelenu Jovičić u ulozi Ule. I prvi glumački zadatak „osvojila“ je na audiciji.
- Drago mi je što smo dobile šansu da se borimo za ulogu u dobroj atmosferi i zdravoj konkurenciji. U pokazivanju umeća sve je na vama, a ta činjenica ohrabruje - kaže buduća Zona.
- Uloga Sremčeve junakinje mora da imponuje. Divno je igrati domaću heroinu, tim pre što je malo takvih likova u našoj literaturi. Ovo je treći mjuzikl u kojem igram, što govori i o mojim afinitetima.
Mlada glumica završila je FDU (klasa Dragana Petrovića), igrala je u „Madlenijanumu“, „Dušku Radoviću“ i UK „Vuku“. Poznato je lice i iz TV serija „Sva ta ravnica“, „Ljubav i mržnja“, „Ranjeni orao“, „Na slovo, na slovo“. Gledali smo je i u romantičnoj komediji „Promeni me“, kao i u filmu „Minus“.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti