Ivana Stamenković: Slavljenička atmosfera

Ivana Stamenković: Slavljenička atmosfera

Autor: | 28/03/2012

0

Prošle nedelje je nekadašnja članica grupe „Models“ Ivana Stamenković upriličila slavlje povodom drugog rođendana njene mezimice Petre, koju ima iz okončanog braka sa ugostiteljem Nikolom Pavlovićem. U beogradskom kafiću „Lady“, koji je za tu priliku preuređen u igraonicu za decu, manekenka je dočekivala starije i mađe zvanice - Petrine drugare sa njihovim roditeljima. Ivanini roditelji su se pobrinuli da posluženje za goste, koje je servirano po principu „švedskog stola“, bude raznovrsno.
Gosti su počeli da pristižu u popodnevnim časovima, a zanosna brineta, majka slavljenice, dočekivala ih je s osmehom, njenim zaštitnim znakom.
- Većina zvanica je Petri darivala garderobu, a ne igračke. Pošto sam zaboravila da im kažem da je vrlo napredna za svoj uzrast, odećakoju je dobila joj je mala, tako da su svi morali da poklon ponesu sa sobom kako bi ga zamenili za odgovarajućuveličinu - za magazin „Hello!“ kroz osmeh sabira utiske Ivana, koja se pobrinula da malim gostima ni u jednom trenu ne bude dosadno.
- Pozvala sam animatore, koji su mališane zabavljali više od dva sata. Taman  su deca posustala od skakanja i igre, kad je izneta torta, što ih je razveselilo.
Unošenje slavljeničke torte sa vatrometom, kao i svakom detetu tog uzrasta, na Petru je ostavilo najjači utisak. Bila je presrećna i tražila je da se iznova pale dve svećice na tortiu obliku njenog omiljenog crtanog lika PepaPraseta.
Iako su sva deca uveče otišla kućipremorena, bila su veoma zadovoljna jer su se lepo zabavila. Četiri sata, koliko je trajalo Petrino slavlje, proletela su im u veseloj atmosferi, a Ivana je kući otišla prepunog srca jer je svojoj mezimici organizovala uzbudljivo druženje sa vršnjacima zbog čega je bila srećna.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti