Ketrin Hajgl i Džoš Keli: Kćerka nas je teško prihvatila

Ketrin Hajgl i Džoš Keli: Kćerka nas je teško prihvatila

Autor: | 16/04/2012

0

Američka glumica Ketrin Hajgl i njen suprug Džoš Keli nedavno su otkrili koliko je za njihovu kćerkicu Nalu, koju su usvojili 2009. godine, bio težak prelazak u novu porodicu, a za njih pridobijanje njenog poverenja. Ketrin je priznala da je očekivala da će veza između nje i Nale biti čvrsta od samog početka, ali nije bilo tako.
- Ljudi često pričaju o toj magičnoj i čvrstoj sponi između majke i kćerke, ali mi to nismo imale. Izuzetno teško sam se borila da me prihvati kao majku, ali njeno odbacivanje umalo mi je slomilo srce - rekla je Ketrin.
Glumici je odbacivanje tek usvojene devojčice bilo toliko nepodnošljivo, da je utehu mogla da nađe jedino u svom poslu, ne znajući da će time i tako tešku situaciju samo pogoršati. Kada je to shvatila, odmah je prekinula sa svim poslovima i napustila snimanje serije "Uvod u anatomiju", koja ju je proslavila. Devojčica se u međuvremenu povezala sa Džošom, zbog čega se tridesettrogodišnja glumica zapitala da li je problem u njoj.
- U početku sam krivila sebe i mislila da sam bila loša majka. Mnogo mi je trebalo da shvatim da nedostatak poverenja između nas nema veze sa mnom – rekla je.
Ipak, nakon teškog perioda prododica je sada stabilna, a majka i njena usvojena kćerka izgradile su veoma čvrstu vezu. Glumica i njen suprug su, sada četvorogodišnju Nalu, koja je dete sa posebnim potrebama, usvojili iz Južne Koreje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti