Snima se nastavak serije “Budva na pjenu od mora”

Snima se nastavak serije “Budva na pjenu od mora”

Autor: | 19/04/2012

0

Serija “Budva na pjenu od mora”, koja je za kratko vreme stekla izuzetnu popularnost na prostorima eks -Jugoslavije, dobiće nove epizode. Potvrđeni stvaralački trio, koji čine reditelj Milan Karadžić, njegova brat, glumac Mima i scenarista Stevan Koprivica, početkom maja nastavlja snimanje novih 12 epizoda.
Kako ističe Milutin-Mima Karadžić, biće mnogo novina. Jedna od njih je da će mnogobrojna ekipa s “pjene od mora” krenuti i na sever Crne Gore. Priča će, naime, obuhvatiti i Žabljak, glavni grad Crne Gore, Podgoricu, a zapleta će biti i južno i severno od Budve, u Baru i Tivtu.
U “igru” će biti uključeni i novi glumci, takođe s prostora bivše Jugoslavije.
- Emitovanje prvih 12 epizoda je pokazalo da smo na pravom putu - ističe Mima Karadžić.
- Naša serija je najgledanija u Srbiji i Bosni i Hercegovini, protekle sedmice je počelo emitovanje u Hrvatskoj i Makedoniji, a uskoro će se to dogoditi i u Sloveniji. Sledi potpisivanje ugovora sa emiterima iz Albanije i Ukrajine.
Uz napomenu da je ovo televizijsko ostvarenje najbolji crnogorski brend, Karadžić naglašava da su, istina, jedinstvene prirodne lepote Budvanske rivijere i šire Crne Gore u gro planu, ali da je načinjena priča koja govori i o tome šta je čovek napravio, slikajući mentalitetske i identitetske karaktere, jezičku i kulturnu osobenost.
U rad na seriji “Budva na pjenu od mora” biće uključeni i novi momci i devojke s cetinjskih akademija. Planirano je da se ukupno uradi 36 epizoda, što znači da će se snimanje nastaviti na jesen, nakon završetka ovogodišnje turističke sezone. Prvih 12 epizoda finansirano je uz pomoć Ministarstava turizma i kulture, Opštine Budva i pojedinih kompanija iz Crne Gore. Planirano je uključivanje novih sponzora.
U seriji čiji je producent Mima Karadžić, pored njega igraju Ljiljana Blagojević, Marko Nikolić, Mladen Nelević, Branimir Popović, Sanja Jovićević i Momčilo Otašević (studenti treće godine Cetinjske akademije koji su za kratko vreme stekli popularnost), Dubravka Drakić Vukotić, Dragan Bjelogrlić, Andrija Milošević, Milorad Mandić Manda i drugi.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti