Vojvotkinja od Kembridža: Otkrivena tajna savršene kože lica

Vojvotkinja od Kembridža: Otkrivena tajna savršene kože lica

Autor: | 23/04/2012

0

Kraljevsko rumenilo i zategnuto lice vojvotkinje od Kembridža rezultat su maske za lice na bazi pčelinjeg otrova. Maska je prirodna zamena za botoks, a posle nekoliko nedelja upotrebe osoba izgleda deset godina mlađe. Kraljevsku tajnu lepe Ketrin je otkrila njena svekrva Kamila, vojvotkinja od Kornvola, i to dva meseca pre prošlogodišnjeg kraljevskog venčanja. Ona joj je čak i poklonila prvu kutijicu kremastog otrova koji steže mišiće i briše bore, a Ketrin je počela da ga koristi pre udaje za princa Vilijama. Kutijica magičnog preparata košta oko 200 evra. U teglicu koja sadrži 50 ml preparata stavlja se samo jedan odsto čistog pčelinjeg otrova, a izrađuje ga i prodaje britanska kozmetičarka Debora Mičel, vlasnica poznatog salona "Heaven" i klinike "Hale" u Londonu.
Maska se stavlja dva puta dnevno po 20 minuta. Zdravija je od botoksa pa su za njom poludele i počele da je koriste i Kajli i Deni Minog, Viktorija Bekam, Mišel Fajfer i Gvinet Paltrou.
Kamila, vojvotkinja od Kornvola, redovan je Deborin klijent od 2005, a sada joj je česta gošća i Ketrin koja, iako ima tek 30 godina, voli pčelinju masku jer se od nje lepo zategne i porumeni.
Prva poznata klijentkinja poznate kozmetičarke bila je Trejsi Tejlor, supruga gitariste popularne grupe "Duran Duran". Ona ju je i upoznala s kremom britanskog društva i uvela je u svet bogatih i slavnih, a onda je za nju čula i supruga princa Čarlsa.
- Pozvala me u ‘Clarence House’ i dočekala u svojoj spavaćoj sobi. Nisam imala tremu jer sam uvek verovala u svoj proizvod, a dokaz za to su mi brojne klijentkinje - ističe Debora.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin