Ivana Jordan dobila "Zlatnu značku"

Ivana Jordan dobila "Zlatnu značku"

Autor: | 24/04/2012

0

Ivana Jordan je ovogodišnja dobitnica priznanja "Zlatna značka" koju dodeljuju Kulturno prosvetna zajednica Srbije i Ministarstvo vera i dijaspore. Ovo priznanje se dodeljuje za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti i, kako piše na samim plaketama, za nesebičan, predan i dugotrajan rad i stvaralački doprinos u širenju kulture.
- Oduševljena sam bila kada sam čula odluku žirija. Veliko hvala na ovom značajnom priznanju. Ova nagrada je velika satisfakcija i prvenstveno podstrek za dalji rad. Upravo radim na novom albumu koji snimam sa velikim orkestrom u saradnji sa mnogo vrhunskih domaćih muzičara - rekla je Ivana Jordan po primanju nagrade.
Nagrade su ovogodišnjim laureatima uručene u Narodnom pozorištu na sceni "Raša Plaović" a prisutnima su se obratili i generalni sekretar KPZ Srbije Živorad Ajdačić i književnik i državni sekretar Ministarstva vera i dijaspore Miodrag Jakšić koji su tom prilikom i čestitali svim dobitnicima.
Inače, Ivana Jordan koja je u četvrtom mesecu trudnoće, punom parom radi na novom albumu koji će uskoro najaviti novim singlom.

Izvor: Blic

Foto: ivanajordan.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivana jordan