Katarina Živković: Moji i Banetovi roditelji žele venčanje

Katarina Živković: Moji i Banetovi roditelji žele venčanje

Autor: | 28/04/2012

0

"Zvezda Granda" Katarina Živković priznaje da je razočarana što se sa pesmom "Devet meseci" nije plasirala u finale Grand festivala, ali za debakl ne želi da krivi žiri.
- Ne želim da komentarišem odluku žirija, ne bi bilo fer prema drugim izvođačima, ali smatram da je pesma kvalitetna i da je trebalo da prođe u finale. Uradiću spot za nju i nastaviću da je promovišem.
Pesma „Devet meseci" je simbolična, a na pitanje novinara da li priželjkuje da postane majka, kao i da li ona i njen dečko Bane Janković planiraju venčanje Katarina odgovara:
- Naravno da je to san svake devojke pa i moj, ali idemo polako. Mlada sam i nikud mi se ne žuri. Da se naši pitaju, verovatno bi nas do sada deset puta venčali. Ali, mi idemo korak po korak, tako da će na svadbu morati da pričekaju.
Katarina je odgovorila i da li joj smeta što Baneta u javnosti predstavljaju kao momka bez profesije i Kaćinog dečka.
- Više sam u medijima od njega zbog posla kojim se bavim, i on je svestan toga. On je od pre godinu i po u medijima, tako da je možda i normalno da ga tako predstavljaju. Njemu to ne smeta jer nije sujetan. S druge strane, on ima svoj posao, voditelj je jutarnjeg programa na stanici Svet plus info, radi kao fudbalski menadžer, „manekeniše"... Bitno je da podržavamo jedno drugog, a kako će nas predstavljati u javnosti, to je manje važno.
S obzirom na to da već žive zajedno Katarina je odgovorlia i oko čega se najčešće svađaju kao i kako izgledaju pomirenja.
- Ne svađamo se mnogo, već smo se navikli. Svađamo se oko nekih sitnica, najčešće oko pranja sudova. Ali, trenuci pomirenja su nam uvek mmm...
Pored toga, Katarina je objasnila i kako sada gleda na "Farmu" i romansu, koju je sa Banetom započela u tom rijalitiju.
- Ni on ni ja nismo verovali da će se roditi ovolika ljubav, jer smo počeli da se upoznajemo tek po izlasku iz rijalitija. Tamo je mnogo teže upoznati nekog, ali ipak sam ga dovoljno upoznala da mu dam šansu da se dokaže u stvarnom svetu. Eh, da nije bilo te „Farme" ne bi bilo ni nas. 

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još