Mila Kunis: Moje detinjstvo bilo je tužno i nesrećno

Mila Kunis: Moje detinjstvo bilo je tužno i nesrećno

Autor: | 05/05/2012

0

Mila Kunis je pre 28 godina rođena u Ukrajini. Celo svoje detinjstvo je morala da krije da je Jevrejka a izjavila je da je Ukrajinu napustila kako bi izbegla mržnju.
- Celu moju porodicu je zahvatio holokaust. Moji deda i baka su uspeli da pobegnu, ali mnogi drugi nisu preživeli. Posle holokausta u Rusiji je bilo zabranjeno biti religiozan. Moji roditelji su me vaspitali tako da znam da sam Jevrejka - rekla je Mila.
Za vreme nacističke okupacije Ukrajine, ubijeno je oko 900.000 Jevreja. Čak i danas postoje velike predrasude protiv Jevreja. Mila, čije je pravo ime Milena, je viđala antisemitske grafite u svojoj školi u Černvitsiju, gradu na jugozapadu Ukrajine.
- Ta zemlja nas jednostavno nije želela tu - rekla je mlada glumica.
Kada je Mila imala sedam godina, njeni roditelji Mark i Elvira su odlučili da se presele u Sjedinjene Američke Države. Po dolasku u Ameriku, Mila nije znala jezik. Prva godina za nju bila je jako teška.
- Plakala sam svaki dan. Nisam razumela kulturu, nisam razumela narod - dodala je Kunisova.
Njen otac, mašinski inžinjer, se zaposlio kao vozač taksija, a majka, učiteljica fizike, se zaposlila u apoteci. Kako bi poboljšali njeno znanje egleskog jezika, Milu su sa devet godina poslali na časove glume, piše The Sun.
Samo dve godine posle, Mila je dobila svoju prvu ulogu u sapunici "Days Of Our Lives".
Uskoro su usledile uloge u filmovima "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne", "The Book Of Eli", "Date Night" i "Black Swan".
Mila Kunis je već planirana za snimanje nekoliko filmova i jako je zauzeta. Kada ne radi, putuje sa svojim bratom Majklom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još