Svetozar Cvetković: Jelena će se poroditi u junu

Svetozar Cvetković: Jelena će se poroditi u junu

Autor: | 08/05/2012

0

Glumac Svetozar Cvetković ovog leta postaće otac po treći put jer je njegova supruga Jelena Đokić u osmom mesecu trudnoće. Poznati umetnik koji se uvek trudio da sačuva svoju privatnost raduje se svim novim ulogama koje ga očekuju.
Glumački par već imaju kćerkicu Klaru, koja će ove godine napuniti šest godina, a Svetozar iz prethodnog braka ima i dvadesetogodišnju kćerku Deu.
- Jelena bi trebalo da se porodi u julu, ali nekako osećamo da će to biti u junu. I to je sve okej. Dakle, čuvajmo svoju privatnost. Svi skupa - poručuje Svetozar Cvetković.

Popularni glumac će ovoga leta zaista biti prezaposlen. Snima čak četiri filma i glumi u jednoj velikoj pozorišnoj koprodukciji.
- Radiću na filmovima “Falsifikator” Gorana Markovića, “Piano room” makedonskog reditelja Igora Ivanova, “L’ultimo papa Re” u italijanskoj koprodukciji, zatim u “Lirico Spinto” korejskog reditelja Kim Sang Mana. U pozorištu radim projekat “Odisej” Gorana Stefanovskog u režiji Aleksandra Popovskog čija će premijera biti na Brionima, 21. jula u teatru “Ulysses”. To je koprodukcija nekoliko teatara iz regiona, a sa naše strane Ateljea 212 - otkriva Cvetković.
Poznati glumac je društveno angažovan, posebno na internetu gde pokušava da se izbori za bolje dane.
- Za bolje dane se boriš sam, to ti je sudbina i usud prostora, dižes svoj glas, tražiš svoje mesto, a pritom gledaš da ne povrediš druge! Što se tiče mog zanimanja, nemam razloga da se žalim, to je najlepši posao na svetu jer omogućava potpunu slobodu. Sve ostalo je u domenu surove realnosti života sa čim sloboda nema mnogo dodirnih tačaka - dodaje Cvetković.
Ipak, postoji jedan projekat koji do sada nije realizovao, a koji bi voleo da se završi jednog dana.
- To je “Istinita priča o lažnom životu” Miloša Radivojevića. Reč je o istinitoj priči, svedočenju jednog doktora o tome šta je video na Golom otoku - otkriva Svetozar Cvetković koji je nedavno dobio nagradu “Miloš Žutić” za 2011. godinu od Udruženja dramskih umetnika Srbije.
Interesantno je da su se Svetozar i Jelena zajedno igrali u filmu „Kako su me ukrali Nemci“ reditelja Miše Radivojevića, a često ih publika može videti kao partnere u pozorišnim predstavama Ateljea 212.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin