Nikol Kidman: Najznačajnija uloga u životu

Nikol Kidman: Najznačajnija uloga u životu

Autor: | 10/05/2012

0

Glumica Nikol Kidman nedavno je pozirala sa osamnaestomesečnom kćerkom Fejt Margaret za naslovnu stranu najnovijeg izdanja australijskog magazina „Harper’s Bazaar“. Fotografije snimljene na imanju nedaleko od Sidneja prvobitno su bile namenjene za porodični album. Međutim, po rečima fotografa one su magične, prirodne i pokazuju glumičinu intenzivnu ljubav i posvećenost svojoj deci i vredne su pokazivanja svetu. Nikol nije imala ništa protiv pojavljivanja slika u magazinu:
- Mislim da je to u redu, zato što se njihova lica ne mogu videti, one su i dalje zaštićene. Smatram da je to divan način za slavljenje moje uloge majke i člana porodice. I da, to su moje i Kitove kćerke, što se može videti po kosi - kroz smeh zaključuje Nikol.
Na unutrašnjim stranama časopisa takođe se mogu videti fotografije glumice i njene starije kćerke, četvorogodišnje Sandej Rouz.  Nikol ima dvoje usvojene dece iz braka sa glumcem Tomom Kruzom kao i dve biološke kćerke sa sadašnjim suprugom, pevačem Kitom Urbanom.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Vil Dejvidson / Harper’s Bazaar Australia

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti