Nikol Kidman: "Osvojen Oskar je učinio da se osećam gore nego ikad"

Nikol Kidman: "Osvojen Oskar je učinio da se osećam gore nego ikad"

Autor: | 19/11/2013

0

Nikol Kidman priznala je u intervjuu za australijsko izdanje časopisa "Harper's Baazar" da se osećala gore nego ikad u životu kad je osvojila Oskara pre 10 godina.

Ona je 2003. godine dobila nagradu Američke filmske akademije za najbolju glavnu glumicu za tumačenje uloge engleske spisateljice Virdžinije Vulf u ostvarenju "The Hours". Uprkos zlatnoj statui o kojem brojne zvezde sanjaju čitav život, Kidmanova nije bila nimalo srećna u tom trenutku. Glumica je u intervjuu za australijski "Harper's Baazar" izjavila da se osećala gore nego ikada:

- Osvajanje tako prestižne nagrade može da vam pokaže koliko vam je život zapravo prazan, a upravo to se i meni dogodilo - priznala je glumica, ne krijući da je doživela profesionalni uspeh, ali da je njen privatni život istovremeno bio u krizi.

Gotovo tri godine pre osvajanja Oskara razvela se od Toma Kruza, s kojim je usvojila dvoje dece, Konora i Izabel, koji su nakon razvoda odlučili da žive sa ocem.

Poslednjih sedam godina slavna glumica u braku je kantri zvezdom Kitom Urbanom, s kojim ima kćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret. U potpunosti je posvećena porodici i bira samo manje uloge:

- Više ne snimam po šest, sedam meseci. Odem na tri nedelje i vratim se kući - zaključila je Nikol Kidman.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti