Seka Aleksić oduševila Beograđane

Seka Aleksić oduševila Beograđane

Autor: | 10/05/2012

0

Folk diva Seka Aleksić sinoć je nastupila u beogradskom klubu "Magacin". Pevačica je nastup započela kada je klub bio dupke pun i to pesmom "Kučka" sa novog albuma, a usledili su brojni njeni hitovi poput "Za ljubav mobilna", "Aspirin", "Soba 23", "Crno i zlatno", kao i one sa novog albuma "Lom" koji je nedavno objavila, a u drugom delu programa pevala je i hitove svojih kolega. 

Seka je u klub došla u pratnji supruga Veljka Piljikića, sminkera Dušana Lazića, kao i koleginice Biljane Sečivanović koja joj je pružala podršku iz separea. Seka je drugi put ove sezone nastupila u klubu "Magacin", a prvi nastup je bio za reprizu novogodišnje noći, kada je klub bio takođe bio pun.

Pored žutog atraktivnog bodi kombinezona koji je nosila u prvom delu programa, u drugom delu ponela je isti takav samo u kraljevsko plavoj boji. Publika je uživala do ranih jutarnjih časova u nastupu atraktivne zvezde folk muzike, a sudeći po reakcijama prisutnih, Seku ponovo žele da slušaju u "Magacinu".

Veliki broj poznatih ličnosti uživalo je u nastupu Seke Aleksić, između ostalog i Gordana Karić, Gorica Nedeljković, Sonja Lazetić, Nemanja Pajić, Soraja Vučelić, Vlada Stanojević, Marta Drakulić, Igor Bećirić, Stefan Mitrović, Biljana Sečivanović i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin