Dita Von Tiz: Ne volim stereotipe

Dita Von Tiz: Ne volim stereotipe

Autor: | 11/05/2012

0

Kraljica burleske Dita Von Tiz krenula je na svoju turneju "Burlesque: Strip Strip Hooray", a u razgovoru za magazin "Advocate" otkrila je da nikada nije mogla da se uklopi u stereotepe, ali i da se posebno divi ženema koje su drugačije od ostalih. Ona kaže da nikada nije mogla da se uklopi u stereotipe lepote i ono zbog čega se osećala posebno seksi je to što se ustvari osećala dobro u svojoj koži.
- Nikada nisam mogla da se uklopim u moderne stereotipe lepote u Americi, pa me to je to potstaklo da formiram svoj stil još kada sam bila tinejdžerka. Vodila meje snažna intuicija da se ljudi ne dive istom tipu lepote i da je ono zbog čega se osećam dobro - upravo ono što me čini seksi. U farmerkama i sa sjajem za usne uvek sam se osećala samo običnom.
Ipak, Dita tvrdi da ne voli da bude stereotip i da joj se najviše sviđaju žene koje imaju svoj stil i ne pokušavaju da budu samo mase.
- Želim da podstaknem ljude da rade ono što im se sviđa, a ne ono za šta misle da je isprevno. Kada otvorite ženeske časopise postoje gomila uputstava šta ne bi smele da rade sa svojom kozmetikom. Umorna sam od tih pravila. U mojoj knjizi je detaljno opisano kako sam sama osmislila svoju garderobu i frizuru.Veoma se divim ženama koje se usuđuju da budu drugačije i glamurozne. 

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin