Poznati uživali u putovanju u moćne dubine Dom Perignona

Poznati uživali u putovanju u moćne dubine Dom Perignona

Autor: | 11/05/2012

0

Na večeri upriličenoj povodom berbe najčuvenijeg šampanjca na svetu Dom Perinjona iz 2003. godine, uživalo je mnogo zvanica među kojima Vlado Georgiev, slikarka Biljana Cincarević, Slađana Ivanišević, kao i vlasnik Color Press Group Robert Čoban sa suprugom Sandrom.

Prisutnima se obratio voditelj Jugoslav Pantelić koji je poželeo dobrodošlicu pristnima te objasnio sledeće: “Dom Perinjon, berba iz 2003. je izuzetna u ovom pogledu. Tu godinu su odlikovali ekstremni vremenski uslovi: prolećni mrazevi i toplotni udar tokom leta, što je rezultiralo, pre svega, začuđujućim suncem natopljenim grozdovima. Dom Perinjon nikada ranije nije bio suočen sa takvim uslovima”.

Iznanenađenje večeri bio je performans devojaka koje su obučene u crno, sa povezom oko očiju i slušalicama na ušima, proizvodile zvuke aparatima u svojim rukama, a prisutni su razumeli i svaki zvuk koji su dame proivodile. Jugoslav je potom objasnio svih pet faza otkrovenja berbe iz 2003., a za to vreme prisutni su uživali degustirajući šampanjac. Veče u vrlo prijatnom ambijentu proteklo je uz prigodnu muziku Dj-a, a prisutni su nastavili da uživaju razmenjujući zapažanja u vezi ovog neverovatnog i neponovljivog ukusa Dom Perinjona.

Dom Perinjon je u Srbiji poznat kao odgovoran brend, koji zauzima jasan stav. Svaka od berbi predstavlja jedan novi početak. Putovanje u moćne dubine Dom Perinjona je u stvari “Tamno otkriće”, a sve zbog toga jer naziv predstavlja tamnu boju, koja je hromatski simbol ovog šampanjca.

Izvor: Svet.rs
Foto: Ivan Petrović i Dalibor Zuza za “Brand UP”

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti