Šinejd O'Konor progovrila o borbi sa bipolarnim poremećajem

Šinejd O'Konor progovrila o borbi sa bipolarnim poremećajem

Autor: | 13/05/2012

0

Slavna pevačica Šinejd O Konor odlučila je da sa milionima fanova širom sveta podeli svoje muke i nedaće i objasni zašto je morala da otkaže skoro pa rasprodatu svetsku turneju. U zvaničnom saopštenju menadžmenta je pisalo da Šinejd ovogodišnju turneju otkazuje zbog zdravstvenih problema, ali ona kaže da to i nije prava istina jer njena borba sa bipolarnim poremećajem i nerazumevanje menadžmenta za njene probleme je dovelo do nervnog sloma i otkazivanja koncerata. Pevačica je na svom fan sajtu ostavila poruku, u kojoj otvoreno govori o dugogodišnjoj borbi sa bipolarnim poremećajem, bolešću koja se nekada opisivala i izrazom "manična depresija" i razlazu sa menadžerom Faštnom O Sileonom.
- Ponašali su se kao da sam ja kriva za svoj poremećaj, kao da se ne ponašam odmereno i kao da sam nekako ja odgovorna zbog toga. Očekivanja od mene su bila nerazumna, a ponekad i jednostavno nehumana.
- Naravno, nije pogrešno reći da je Faštna najbolji živi menadžer u muzičkom biznisu. Ali biti menadžer uključuje mnogo više od dogovaranja poslova - i to na fantastičan način, kako je on to već radio. To uključuje i brigu za svog klijenta na jednom ličnom nivou i najviše od svega, obavezu da se bude najbolji prijatelj svog klijenta u usamljenom i eksploatatorskom svetu šou biznisa.
Šinejd kaže da je poslovna strana njihove saradnje bila savršena.
- To je istina, ali je istina i da moja dobro dokumentovana i ekstremna bolest u posednjih devet meseci, koja je uključivala i pokušaj samoubistva 10. januara 2012. nije uzeta u obzir tokom planiranja rasporeda moje promotivne turneje i koncertne promocije mog najnovijeg albuma 'How About I Be Me (And You Be You)?'.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još