Željko Joksimović otputovao u Baku (Video)

Željko Joksimović otputovao u Baku (Video)

Autor: | 14/05/2012

0

Jutros u 9,20 preko Istanbula Željko Joksimović je otputovao u Baku kako bi nastupio u drugom polufinalu Eurosonga 24. maja. Na aerodrom je prvo već oko 7 časova stigao Željkov menadžer Bane Obradović sa ženom i decom a odmah za njim i delegacija Srbije na čelu sa ljudima iz RTS-a. Već u 6 jutros bilo je jasno da će Željko doći sam pošto je njegova žena Jovana radila Jutarnji program na Pinku. On se pojavio u 07.25 u pratnji vozača. Joksimovića su sačekale brojne novinarske ekipe a on je objasnio zbog čega se u poslednje vreme skoro nikome nije javljao:
- Promenio sam karticu pa sam komunicirao samo sa onima koji su imali moj novi broj - rekao je Željko i dodao:
- Očekujem, ustvari obećavam da idem da pobedim. Što se tiće scenskog nastupa on će biti jako sveden kao što je to bilo i 2004 godine u Istanbulu.

Na pitanje i konstatciju zašto njegova žena Jovana nije pošla Željko je odgovorio:
- Ima poslovnih obaveza ali će za nekoliko dana, naravno, doći.
Nakon izjava ekipa se čekirala a Željko je nekoliko puta izlazio ispred zgrade aerodroma da zapali cigaretu. Kada smo ga pitali zbog čega se unervozio odgovorio je:
- Čekam oca Branu, malo kasni ali će doći.

I došao je pa su se malo ispričali a kada je krenuo ka pasoškoj kontroli susreo se sa Goranom Bregovićem. Vrlo kratko su se pozdravili a Brega mu je poželeo sreću. Uspeli smo samo da ih uhvatimo u mimohodu pošto su samo izgovorili:

- Ćao gde si, srećno…

Nakon toga Željko je sa ekipom prošao pasošku kontrolu i otišao ka Istanbulu. Šaban Šaulić i Đani koji su bili na aerodromu nisu prišli Željku da se pozdrave i požele mu sreću. Mada, da ne grešimo dušu, možda ga i nisu videli ali teško pošto je bio desetak metara od njih sa svitom od 30 ljudi. I mnogi drugi putnici poželeli su Željku sreću i slikali se sa njim.

Izvor: Scandal.rs

Foto: Ivan Vučićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin